Overslaan en naar de inhoud gaan
Motiveer je klanten om hun gasflessen in te leveren

Haal je gasflessen uit je kot!

12/04/2021 - 30/6/2021

Er blijven veel lege gasflessen bij onze klanten staan! Gasflessen die we liever ingeleverd zouden zien, zodat we die in ons vulcentrum kunnen controleren, vullen en opnieuw in omloop brengen. Zo hoeven we niet onnodig nieuwe flessen te produceren. Met dat doel voor ogen motiveren we de eindconsument graag een beetje extra met een tijdelijke actie. Onder de eindconsument verstaan we zowel particulieren als bedrijven. 

Het is de bedoeling om van 12 april 2021 tot en met 30 juni 2021 al je ‘slapende’ Antargaz-gasflessen (Benelux) bij een van de deelnemende verkooppunten in te leveren en zo kans te maken op prachtige prijzen. Er valt elke week een BBQ-set te winnen en elke maand maak je kans op een BBQ van Barbecook. 

Wat dient het verkooppunt te doen? 

Bij het inleveren van een Antargaz- of Shell-gasfles in goede staat, geeft de verkoper een kaartje met een unieke code aan de klant (niet van toepassing bij omruiling). Heeft de eindconsument een geldige/originele waarborgkaart van Antargaz (of Shell) voor de desbetreffende gasfles, dan wordt de waarborg uitbetaald. Indien de eindconsument niet beschikt over een geldige/originele waarborgkaart, dan kan de eindconsument de waarborg niet terugvorderen, maar kan hij/zij wel nog deelnemen aan onze wedstrijd. Via sociale media, onze website en posters die we ter beschikking stellen van onze verkooppunten, willen we onze eindconsumenten overtuigen om hun lege Antargaz-gasflessen (Benelux) in goede en volledige staat bij een deelnemend verkooppunt in te leveren. 

Verder hoeft het verkooppunt niets te ondernemen! De eindconsument kan zich met die unieke code online registreren om deel te nemen aan onze wedstrijd en zo kans te maken op een van onze prachtige prijzen

De verkooppunten die in de periode van 12 april 2021 tot 30 juni 2021 het meest genoemd werden door de eindklanten die zich registreerden via onze website worden door ons beloond.