Overslaan en naar de inhoud gaan
Lever je Antargaz-flessen in en win een BBQ

Haal je gasflessen uit je kot!

12/04/2021 - 30/06/2021

We zijn dankbaar voor elke Antargaz-gasfles (of oude Shell-gasfles) die terug wordt binnengebracht bij een van onze deelnemende verkooppunten! Zo werk je samen met ons mee aan een duurzaam proces. Elke Antargaz-fles die terug in ons depot terechtkomt, wordt gecontroleerd en klaargemaakt om gevuld te worden. Die fles wordt dan opnieuw verkocht en gebruikt tot hij weer leeg is en weer wordt binnengebracht. Zo is de cirkel rond. 

Tot 30/06/2021 maak je kans op fantastische prijzen wanneer je een lege gasfles opnieuw binnenbrengt bij een deelnemend verkooppunt en onderstaand webformulier invult. Vertel ons welke fles je hebt binnengebracht en bij welk deelnemend verkooppunt je dat deed, vertel ons waar jij zoal een gasfles voor gebruikt en beantwoord onze schiftingsvraag. Vergeet ook zeker de unieke code niet op te geven die op je deelnemingskaartje staat. Meer hoef je niet te doen. Er valt elke week een BBQ-set te winnen en elke maand maak je kans op een BBQ van Barbecook.

Breng je meer dan één gasfles binnen bij een deelnemend verkooppunt? Dan zul je voor elke fles in goede en volledige staat een deelnemingskaartje krijgen. Per unieke code kun je één keer registreren via onderstaand webformulier.

Welke gasfles heb je binnengebracht bij je verkooppunt?* (zoek de naam van jouw fles in de slideshow onderaan deze webpagina)

Waarvoor gebruik jij je gasfles(sen)?*

Check de actievoorwaarden
Wedstrijdreglement