Overslaan en naar de inhoud gaan
Antargaz neemt de klantenportefeuille van Naturgy België over

Welkom klanten van Naturgy

Welkom bij Antargaz!

Vanaf 1 januari 2020 neemt Antargaz de levering van aardgas over van Naturgy. Wij zijn trots om jou als nieuwe klant te mogen verwelkomen en zullen ervoor zorgen dat de overgang van Naturgy naar Antargaz als energieleverancier soepel verloopt. Je hoeft daarvoor zelf niets te doen!

Is Naturgy momenteel jouw aardgasleverancier, maar heb je geen welkomstbrief van Antargaz gekregen? Neem dan contact met ons op en wij helpen je verder.
Neem contact met ons op

 

 

Bericht van de netbeheerder
Het is mogelijk dat je een bericht ontvangt van de netbeheerder waarin vermeld wordt dat de energielevering van Naturgy per 1 januari 2020 stopt. Geen zorgen, dat is normaal. Vanaf 1 januari 2020 verzekert Antargaz de levering van aardgas. Tijdens de overgangsfase zal je dus geen enkele hinder ondervinden.

Behoud van contractvoorwaarden
Antargaz neemt alle contracten van Naturgy over vanaf 1 januari 2020, met dezelfde voorwaarden (levering, lengte, volume, prijzen) als voordien. Voor klanten met een click-optie: indien je contract reeds vastgeklikt is, worden die voorwaarden ook exact overgenomen. Als je nog gebruik wilt maken van je click-optie nu of in de toekomst, kan je mailen naar click@antargaz.com.

Wie zijn wij?
Antargaz heeft een jong en energiek team dat altijd voor haar klanten klaarstaat. In België leveren wij propaan- en butaangas in tanks en flessen, aardgas en elektriciteit. Met meer dan 70 jaar ervaring zijn wij een betrouwbare en stabiele speler op de energiemarkt.

Onze klantenservice wordt gekenmerkt door snel en persoonlijk contact met onze ervaren medewerkers.

Wij zijn bereikbaar per email via service@antargaz.com  en telefonisch via 078/77 77 77 en dat op werkdagen van 08:00 tot 18:00.