Overslaan en naar de inhoud gaan

Breng uw lege gasfles gratis binnen bij uw Antargaz verdeler!

U hebt tijdens de grote schoonmaak een lege gasfles gevonden maar u hebt geen idee van welke gasleverancier deze fles afkomstig is?

Uw Antargaz verdeler neemt gratis al uw hervulbare butaan- en propaan gasflessen aan, ook de gasflessen van een ander merk of andere leverancier*.

Propaan- en butaangas wordt verkocht in specieke gasflessen. Door middel van een waarborgsysteem krijgt u de fles in “bruikleen”.
De gasfles zelf blijft steeds eigendom van de gasleverancier, in dit geval Antargaz.

Image

Help ons recycleren en breng uw gasfles naar een Antargaz verdeler

 Hervulbare butaan- en propaan gasflessen van een ander merk

  • Voor gasflessen van een ander merk wordt geen vergoeding uitbetaald maar wij zorgen er wel voor dat de gasfles zijn weg terugvindt naar de juiste gasleverancier. Na controle worden de gasflessen door de leverancier kan de gasfles dan gewoon terug in omloop gebracht worden!
  • Brengt u een gasfles binnen, dan bent u uiteraard niet verplicht om een nieuwe Antargaz gasfles aan te kopen.

 Hervulbare butaan- en propaan gasflessen van Antargaz

  • Brengt u een Antargaz gasfles binnen en beschikt u nog over het origineel Antargaz waarborgdocument? Dan betaalt Antargaz u de waarde, gelinkt aan dit document, terug.

 Breng uw  gasfles NIET naar het containerpark of schroothandelaar.

  • Zij beschikken namelijk niet over het nodige materiaal om de flessen op de juiste manier te behandelen en er zouden zich incidenten kunnen voordoen.

 

Industriële gasflessen:

Wenst u een industriële gasfles terug te brengen? Dan kan u contact opnemen met Essenscia op het nummer 02/238 97 11 of via cylinders@essenscia.be. Meer info vindt u op http://www.essenscia.be.

* Flessen van andere merken zijn niet omruilbaar tegen Antargaz flessen. Niet-hervulbare Campingaz cartouches worden niet aangenomen.