Overslaan en naar de inhoud gaan
icon bio
LPG in al haar vormen

Antargaz, jouw gasleverancier

Strijk een premie van 250 EUR incl. BTW gratis gas op

Ga nu voor een gas- of hybride warmtepomp

Verwarmen met propaangas

house

Geen aardgasaansluiting in de straat, maar je wilt wel genieten van het comfort van gas? Misschien is een gastank wel de oplossing!

Gas in flessen

bbq en fles

Van 5kg tot 46,5kg: ontdek het volledige gamma gasflessen dat Antargaz kan aanbieden! Een gasfles voor elke toepassing.

LPG tanken

voiture

De motorbrandstof met mooie vooruitzichten

Waarom kiezen om te verwarmen met propaan

Betaalbaar

De prijs voor propaangas is het laatste jaar relatief stabiel gebleven in vergelijking met die voor aardgas. De kost voor de installatie van een gastank ligt ook laag.

Duurzamer

Wie verwarmt op propaan stoot minder CO2 en stikstof uit dan wie verwarmt op stookolie. Er is ook geen gevaar voor bodemverontreiniging. Meer nog: wij compenseren al een deel van onze CO2-uitstoot én kijken uit naar de komst van biogas, het hernieuwbare alternatief voor fossiel propaangas.

Veilig

Een gastank is een stevige roestvrije constructie en is volkomen veilig. De tank die bij jou in de tuin geplaatst wordt, zal bij elke levering gecontroleerd worden door onze chauffeur. Daarnaast moet ze ook onderworpen worden aan periodieke keuringen. Dat is bij wet verplicht.

Image

Betaalbaar

Duurzamer

Veilig

Ook verwarmen met propaan?

Hoe beperk je je energieverbruik?
Ontdek onze energiebesparingstips

Wat is hernieuwbaar gas? 

Biopropaan (of bio-LPG) en rDME (renewable Dimethyl Etherzijn een paar voorbeelden van hernieuwbaar vloeibaar gas (liquefied renewable gas). De chemische samenstelling van hernieuwbaar gas is nagenoeg identiek aan die van fossiel propaan. Hernieuwbaar gas is alleen niet fossiel, maar uiteraard hernieuwbaar. Het verschil zit hem m.a.w. in de herkomst. Hernieuwbaar gas wordt geproduceerd uit een mix van afvalstromen uit de voedingsindustrie en hernieuwbare plantaardige oliën. Daardoor vermindert de CO2-uitstoot met tot wel 80%. Zo stappen wij mee in de decarbonisatie van onze maatschappij. 

Image

Koop een Cocoon of Cube, koop hernieuwbaar gas!

Gas in flessen voor elke toepassing

Ken je onze lichtgewichtflessen al? De Calypso, onze groene gasfles uit kunststof, is dé ideale gasfles voor je caravan of mobilhome. Enorm handig dankzij de handgrepen, ‘Clip-on’-snelkoppeling en doorzichtige vensters waardoor je steeds weet hoeveel gas er nog in de fles zit.

We hebben ook kleinere gasflessen met een inhoud van 5 kg. Onze Cocoon is de perfecte gasfles voor de barbecue. De Take5 is onze doe-het-zelver. En dan heb je nog onze stalen gasflessen met een inhoud van 10 kg tot wel 46,5 kg. De grijze bevatten propaangas, de blauwe butaangas (beide gassen vallen onder de noemer LPG). Een gasfles nodig? Dan moet je bij Antargaz zijn.

Ontdek wat je zo allemaal kan met een gasfles.

Image
Heb je een gasfles nodig?
Bekijk onze collectie gasflessen

Je gasfles kopen bij een gasflessenautomaat?

Je vindt meer dan 1000 verkooppunten in heel de Benelux. Dat zijn winkels met openingstijden en sluitingsdagen. Bij onze gasflessenautomaat kun je echter 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 terecht. Het werkt zoals bij elke andere automaat. Je kiest de fles die je wilt, je betaalt en dan kun je de gasfles uit de automaat halen. Simpel! Je kunt ook moeiteloos een lege gasfles omruilen voor een volle. Dan laat je de lege fles achter in de automaat en haal je een vol exemplaar eruit.

Ontdek meer over wat ze doen en waar ze staan.

Image

Wie zijn wij?

Antargaz is gasleverancier in België, Nederland en Luxemburg. We zijn Belgisch marktleider in de distributie van propaan en butaan in gastanks en gasflessen, zowel voor professioneel als voor privégebruik. We leveren ook autogas aan tankstations.

Sinds 2011 maken we deel uit van de UGI-familie. UGI is een internationale organisatie die zich bezighoudt met energiedistributie en -diensten.

Ontdek meer over onze visie, missie en waarden.

Image
Happy holidays!