Overslaan en naar de inhoud gaan
Meer dan 1000 verdeelpunten in de Benelux

Vind een verkooppunt voor gasflessen in jouw buurt

Vul hieronder je postcode of gemeente in om alle Antargaz-verdelers dichtbij jou te vinden. Kies ‘zoeken op gasfles’ om de gasfles(sen) van jouw keuze te selecteren. Dan worden enkel verkooppunten getoond die de gasfles(sen) in kwestie aanbieden.

Een gasfles kopen in de buurt

De gasflessen van Antargaz worden bij meer dan 1000 verkooppunten in de hele Benelux verkocht. Met onze handige zoekfunctie vind je in één klik een verdeler van gasflessen in jouw buurt.

Het is op dit moment niet mogelijk om te zoeken naar verkooppunten buiten België. Als je op zoek bent naar een gasflessenverdeler in Nederland of Luxemburg, surf je best naar antargaz.nl of antargaz.lu. Alle verkooppunten in België vind je hier.

Kan ik zoeken op type gasfles?

Niet elk verkooppunt heeft alle gasflessen van onze collectie in hun aanbod. Kies ‘zoeken op gasfles’ en duidt de fles van jouw keuze aan. Zo vind je de dichtstbijzijnde verdeler die je gewenste gasfles verkoopt.

Ik weet nog niet welke gasfles ik nodig heb.

Zoek je een gasfles voor de bbq of caravan, maar weet je niet welke fles het best geschikt is? Ga naar ‘Gas in flessen’ en beantwoord een paar vragen om te weten te komen welke gasfles je nodig hebt. Of laat je adviseren door een verkooppunt.

Is er een gasflessenautomaat in mijn buurt?

In het overzicht herken je een automaat aan het 24/7-icoontje en het woord ‘gasflessenautomaat’ in de naam. Bij een gasflessenautomaat kun je 24 uur op 24 en 7 dagen op dagen terecht om een gasfles te kopen, om te ruilen of in te leveren.

Image

Waar kan ik mijn oude gasfles inleveren?

Is je gasfles leeg? Laat hem dan zeker niet verkommeren in je tuinhuis. Breng hem terug naar een Antargaz-verkooppunt. Vergeet zeker je waarborgkaart niet. Anders krijg je bij het inleveren van de fles de waarborg niet meer terug.

Waar kan ik mijn gasfles vullen?

Zelf een gasfles vullen is verboden. Om je veiligheid te garanderen, werkt Antargaz met een omruilsysteem. Als je gasfles leeg is, breng je die terug naar een verkooppunt en kun je in ruil een vol exemplaar krijgen.

Image

Antargaz gaat voor duurzaam!

De koolstofdioxide die gasflessen met een inhoud van minder dan 10 kg uitstoten, wordt door ons gecompenseerd. Ontdek hoe dat precies in zijn werk gaat.

We zetten ook volop in op hernieuwbaar gas! Vanaf 7 augustus 2023 worden onze Cocoon en onze Cube bio en zijn ze gevuld met hernieuwbaar vloeibaar gas. De Cocoon en de Cube zijn dé barbecue-gasflessen met een inhoud van 5 kg.