Overslaan en naar de inhoud gaan

Breng je lege gasfles gratis binnen bij jouw Antargaz-verkooppunt!

Help ons recycleren en breng jouw gasfles naar een Antargaz-verkooppunt

Je hebt tijdens de grote schoonmaak een lege gasfles gevonden maar je hebt geen idee van welke gasleverancier de fles afkomstig is?

Jouw Antargaz verdeler neemt gratis al je hervulbare butaan- en propaan gasflessen aan, ook de gasflessen van een ander merk of andere leverancier*.

Propaan- en butaangas wordt verkocht in specifieke gasflessen. Door middel van een waarborgsysteem krijgt je de fles in “bruikleen”.
De gasfles zelf blijft steeds eigendom van de gasleverancier, in dit geval Antargaz.

Image

Hervulbare butaan- en propaan gasflessen van een ander merk

  • Voor gasflessen van een ander merk wordt geen vergoeding uitbetaald maar wij zorgen er wel voor dat de gasfles zijn weg terugvindt naar de juiste gasleverancier. Na controle worden de gasflessen door de leverancier kan de gasfles dan gewoon terug in omloop gebracht worden!
  • Breng je een gasfles binnen, dan ben je uiteraard niet verplicht om een nieuwe Antargaz-gasfles aan te kopen.
  • Meer info vind je op de website van Febupro

 

Hervulbare butaan- en propaan gasflessen van Antargaz

  • Breng je een Antargaz gasfles binnen en beschik je nog over het origineel Antargaz-waarborgdocument? Dan betaalt Antargaz je de waarde, gelinkt aan dit document, terug.

 

Breng je gasfles NIET naar het containerpark of schroothandelaar.

  • Zij beschikken namelijk niet over het nodige materiaal om de flessen op de juiste manier te behandelen en er zouden zich incidenten kunnen voordoen.

 

Industriële gasflessen

Wens je een industriële gasfles terug te brengen? Dan kan je contact opnemen met Essenscia op het nummer 02/238 97 11 of via cylinders@essenscia.be. Meer info vind je op http://www.essenscia.be.

* Flessen van andere merken zijn niet omruilbaar tegen Antargaz-flessen. Niet-hervulbare Campingaz cartouches worden niet aangenomen.