Overslaan en naar de inhoud gaan
De onzichtbare drukregelaar voor je gastank

Ontdek de Invisia van Antargaz

Geen voorstander van een kastje met tweedetrapsontspanner in dat je gevel ontsiert? Dan is er goed nieuws, want sinds kort biedt gasleverancier Antargaz een alternatief: de onzichtbare aansluiting Invisia. Voortaan laat je een gastank plaatsen met geïntegreerde drukregelaar. Want het oog wil ook wat.

Esthetische oplossing

Gastank laten plaatsen? Dan kwam dit tot voor kort standaard met een gevelkastje met tweedetrapsontspanner in. Een erkend installateur kwam het op je gevel of een van de muren van je woning monteren. Ondanks de onopvallende beige kleur bleek het voor veel mensen toch een doorn in het oog. Net daarom kwam Antargaz met een oplossing op de proppen: de gecombineerde drukregelaar geïntegreerd onder het deksel van de gastank. Onzichtbaar en esthetisch verantwoord.

Gecombineerde drukregelaar

De nieuwe drukregelaar Invisia combineert onder andere drie onderdelen in één apparaat: voorontspanner, drukbegrenzer én tweedetrapsdrukregelaar. De overgang van hoog- en middendruk naar lagedruk vindt voortaan plaats onder het deksel van de tank. Onzichtbaar maar even efficiënt. Antargaz is trouwens een van de enige spelers op de markt die zo’n oplossing aanbiedt.

Installatie door erkend installateur

Voor de klant verandert er weinig, want net zoals het gevelkastje laat je de nieuwe drukregelaar Invisia plaatsen door een erkend installateur. Die kijkt dan ook ter plaatse welke opstelling nodig is, want de kit van Antargaz biedt drie mogelijkheden. Een basisopstelling, een montage voor een bocht en een optie voor een bocht én isolatiemof. Het gaat dus om een flexibel systeem. Dat is ook nodig, want elke situatie verschilt.

Plaatsing altijd mogelijk

Het nieuwe systeem Invisia kan bijna altijd geplaatst worden. Toch raden we je aan steeds tijdig je installateur te contacteren om uit te maken of de Invisia ook in jouw geval de beste keuze is. Toch liever een kastje tegen jouw gevel? Geen nood, Antargaz biedt je nog altijd de vrije keuze.

Bekijk de installatie van de Nautila van Antargaz

Altijd al willen weten hoe de installatie van een ondergrondse gastank van Antargaz eraan toe gaat? Hier zie je de tien stappen die gebeuren bij de installatie van een Nautila!

Zit je met een (ver)bouwproject en toon je interesse in de Invisia, de gecombineerde drukregelaar van Antargaz? Bel naar 02/246 00 76 of mail naar info.be@antargaz.com.