Overslaan en naar de inhoud gaan

Gas voor heftrucks

Meer en meer bedrijven wenden zich tegenwoordig tot vloeibaar petroleumgas om aan hun groeiende energiebehoeften te voldoen. Dit komt omdat propaangas schone verbranding heeft, kosteneffectief , veelzijdig, duurzaam, betrouwbaar is en de prestaties niet in gevaar brengt.

Schone verbranding

Propaangas is een schonere brandstof die bedrijven ook helpt hun steeds essentiëlere milieucertificering te behalen.

Geschikt voor het verplaatsen van gevoelige producten

Omdat propaan een schonere verbranding heeft, is het beter voor het verplaatsen van producten die gevoelig zijn voor vuil en geuren.

Geluidsarme werking

Heftrucks op gas genereren weinig lawaai en zorgen voor een betere werkomgeving bij gebruik binnen.

Veelzijdigheid

Heftrucks met propaan kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt, waardoor de kosten, het ongemak en de gezondheids- en veiligheidsproblemen van het bedienen van twee afzonderlijke vloten met één team van chauffeurs worden geëlimineerd.

Snel tanken

Heftrucks op propaan kunnen snel worden bijgevuld, waardoor de stilstandtijd wordt verminderd en ze ideaal zijn voor continu gebruik.

Lagere kosten

Het gebruik van propaan levert aanzienlijke brandstofbesparingen en lage onderhoudskosten op, waardoor de dagelijkse bedrijfskosten worden verlaagd.

Krachtig en beschikbaar

Propaangas heeft een hoge calorische waarde en kan daarom de energie leveren die nodig is om zware ladingen te verplaatsen. Alle grote vorkheftruckfabrikanten ter wereld produceren modellen die op propaangas kunnen rijden.

Oplossingen voor opslag

Het propaangas van Antargaz kan worden opgeslagen in tanks boven of onder de grond of in cilinders, waardoor de opslag uiterst flexibel is.