Overslaan en naar de inhoud gaan

Gas voor hotels en restaurants

Restaurants en hotels gebruiken het propaangas van Antargaz omdat het veilig, betrouwbaar en een superieure energiebron is.

Als u een hotel runt, hebt u een betrouwbare energiebron nodig voor veel verschillende toepassingen, waaronder centrale verwarming, koken, warm water, zwembaden en airconditioning. Met gas kunt u profiteren van een betrouwbare energievoorziening voor al deze toepassingen, met een minimaal risico op storingen, zelfs in de meest afgelegen gebieden.

Propaangas kan u ook helpen uw impact op het milieu te verminderen, omdat het weinig CO₂ uitstoot, een laag zwavelgehalte heeft en geen deeltjes produceert die luchtvervuiling kunnen veroorzaken.

Verwarming en warm water

Een constante toevoer van verwarming en warm water is essentieel voor uw klanten om van hun verblijf in uw hotel te genieten. De warmte die wordt geproduceerd door propaangas is onmiddellijk beschikbaar en kan overal in het hotel worden gebruikt voor comfortabele verwarming en warm water.

Keuken

De perfecte bereiding van voedsel is een essentieel ingrediënt voor een goede restauratie en door gas te gebruiken, zorgt u ervoor dat uw klanten profiteren van maaltijden bereid met flexibele en schonere energie.

Koks kiezen propaan voor zijn:

  • Snelheid

Het zorgt voor onmiddellijke warmte bij ontsteking, zonder een opwarmperiode te hoeven doorlopen.

  • Gemak van controle

Het produceert onmiddellijke warmte, stelt u in staat om de instelling onmiddellijk te wijzigen en verspreidt de warmte breder over de bodem van de kookinstrumenten.

  • Properheid

Het brandt efficiënt en zonder zwarte rook. Het laat geen sporen achter op de kookinstrumenten, waardoor afwassen gemakkelijker worden.

Airconditioning

Er verschijnen voortdurend nieuwe toepassingen voor propaangas en tegenwoordig kan propaangas worden beschouwd als een uiterst efficiënt alternatief voor elektriciteit voor nieuwe airconditioningsystemen.

Zwembaden

Gas is ideaal voor het verwarmen van water in zwembaden en spa's. Binnen en buiten, propaan stelt u in staat om te allen tijde de ideale temperatuur voor uw zwembad of spa-water te garanderen, zelfs tijdens de koudste wintermaanden.

Terrasverwarmers

Terrasverwarming van het type "paraplu" wordt steeds populairder in alle hotels. Het verhoogt niet alleen het aantal klanten dat buiten kan worden bediend, maar het verbetert ook het aanbod dat u aan uw klanten kunt doen door u het koele seizoen toe te voegen.

Standby-generatoren

Als uw hotel generatoren nodig heeft om in geval van nood elektriciteit te leveren, overweeg dan propaangas.

Verbrandingsovens

De stijgende kosten van afvalverwijdering hebben ertoe geleid dat veel hotelmanagers een deel van hun afval ter plaatse hebben verbrand. Gasgestookte verbrandingsovens kunnen door hotels worden gebruikt.

Mobiele voedseltellers en commerciële voedseldisplays

Er zijn veel horecatellers en displays van commerciële aard, ontworpen om mobiel te zijn en onafhankelijk van propaangas te worden voorzien. Hiermee kunnen restaurants warme gerechten presenteren tijdens speciale buitenevenementen zoals bruiloften.

Vlamfakkels

Populair in hotelcomplexen, vervangt dit apparaat conventionele straatlantaarns door een brandende fakkel op een standaard, waar de gastoevoer zich aan de voet van de lantaarnpaal bevindt.

Muggenverdelger

Een door propaan aangedreven muggenverdelger kan een insectenprobleem sterk verminderen. Dit apparaat wordt steeds populairder in tropische regio's en is met name geschikt voor de patio's van hotels en beperkte buitenruimtes (rond zwembaden of vijvers) waar het gebruik van alternatieve energiebronnen beperkt is.