Overslaan en naar de inhoud gaan

Gas voor industrie

Het propaangas van Antargaz is de ideale brandstof voor veel industriële processen. De kwaliteit van onze producten en onze deskundige aanpak stellen ons in staat u energieoplossingen te bieden die aan uw specifieke behoeften voldoen.

Daarbij is ons propaangas een betrouwbare energiebron met schone verbranding die uniforme, regelbare warmte biedt en is het ideaal voor meerdere industriële toepassingen.

Verwarming

Gasgestookte hete lucht en stralingsverwarmers bieden een kosteneffectief en regelbaar verwarmingssysteem voor industriëlen over de hele wereld. Omdat de verbranding ervan schoner is dan andere fossiele brandstoffen, kan propaangas ook worden gebruikt in delicate situaties, zoals de productie en opslag van chemicaliën en voedsel.

Keramiek

Propaangas is de ideale brandstof voor het koken van aardewerk en keramiek dat kan worden beschadigd door roet en zwaveloxiden geproduceerd door andere brandstoffen. Bovendien zorgt propaan voor een effectieve thermische controle.

Metalen

Propaangas levert een vlam met hoge intensiteit en hoge temperatuur die nodig is om legeringen en metalen nauwkeurig te smelten en samen te smelten.

Glas

Het smelten van glas is een zeer energieverslindend proces dat nauwkeurige temperatuurregeling en zuivere brandstof vereist. Het propaangas van Antargaz levert kleine, gemakkelijk controleerbare vlammen die geschikt zijn voor speciale processen zoals het smelten van optisch glas.

Asfalt

Propaangas is populair voor het ter plaatse verwarmen van bitumen, omdat het niet hoeft te worden gepompt en gemakkelijk kan worden geregeld. Het kan worden verbrand onder een kap die de warmte op het wegdek concentreert en de precieze temperaturen die nodig zijn voor het proces kunnen eenvoudig worden gecontroleerd.