Overslaan en naar de inhoud gaan
Antargaz zorgt voor een automatische bevoorrading!

Telemetrie voor de propaangastank

Nooit meer zorgen om de hoeveelheid propaangas in de tank!

Om je het leven nog eenvoudiger te maken biedt Antargaz je de mogelijkheid om de gastank automatisch te laten bevoorraden. Dat kan heel eenvoudig geregeld worden via telemetrie, een systeem dat op regelmatige basis via een draadloos netwerk je actuele tankinhoud doorstuurt naar Antargaz, waarna er een levering gedaan wordt van zodra de gastank onder een bepaald niveau duikt.

Hoe werkt het?

Het systeem kan opgedeeld worden in twee eenvoudige onderdelen.

Het lees- en zendtoestel. Dit wordt bevestigd op de peilmeter van de gastank en stuurt op regelmatige basis de huidige meterstand door naar Antargaz. Het toestel werkt op batterijen en is door zijn zeer zuinig gedrag in staat om meerdere jaren volledig autonoom te werken.

De centrale computer bij Antargaz. Hier worden de meetgegevens geregistreerd. Deze worden door zowel het Antargaz team in de gaten gehouden, als gecontroleerd door de centrale computer. Zo word je altijd beleverd op het beste moment en kom je nooit zonder propaangas te zitten!

Zijn er nog andere voordelen?

Eerst en vooral moet je nooit meer omkijken naar de tankinhoud! Dankzij de Antargaz overeenkomst op basis van "automatische bevoorrading" ervaar je nooit meer de onaangename verrassing van een lege gastank. Daar zorgen het Antargaz team en onze centrale computer voor door continu je meterstand in de gaten te houden en tijdig nieuwe leveringen in te plannen

Daarnaast kan je altijd zelf de stand van de tank opvolgen op MijnAntargaz. Op ons klantenportaal kan je ook heel eenvoudig al je facturen raadplegen en de stand van al je leveringen.

En als laatste is het ook mogelijk om je betalingen te spreiden. Door te kiezen voor de gratis mogelijkheid van gespreide betaling in maandelijkse termijnen, geniet je steevast van gelijkmatige energiekosten gedurende het hele jaar, en een jaarlijke afrekening waarna je gespreide betaling voor het volgende jaar kan worden aangepast aan je eigenlijke verbruik.

Wil je meer informatie over gastanks en telemetrie?

Neem contact op met de dienst Gas in Tanks met al je vragen!