Overslaan en naar de inhoud gaan

Veelgestelde vragen

Go back
Gas in flessen

Welke gasfles heb ik nodig op een camping?

Kampeervakantie gepland? Dan neem je best een lichte gasfles mee in je caravan, mobilhome of wagen. Informeer ook zeker naar het plaatselijke campingreglement: wat mag en wat mag niet? Neem je zelf een fles mee of koop je ze op de camping?

Kies de juiste gasfles voor jouw kampeervakantie

De ideale campinggasfles: bestaat dat? Bij Antargaz vind je modellen in alle soorten en maten. Butaan of propaan, zware stalen en lichtere modellen.

Bekijk het hele Antargaz-gamma

Wat kies je voor jouw actieve kampeervakantie?

1. Een licht model zoals de Calypso, vervaardigd in een lichte kunststof. De kampeerfles bij uitstek en ideaal voor je mobilhome of caravan. Bovendien heb je bij deze fles ook een indicatie van de hoeveelheid gas die er nog in zit.

2. Een fles die in je kofferbak past.

Controleer het plaatselijke campingreglement

Wat zegt het reglement over het gebruik van gasflessen op de camping? Aansluitingen, ontspanners, type, … Het zou best kunnen dat je verplicht wordt om ter plaatse een fles te kopen.

Zelf een gasfles meenemen? Kies dan voor een compact en licht type in composiet: Calypso, Take5, Cube en Cocoon. In een vakantiepark (met vaste staanplaatsen) is een grotere fles (bijv. P10 – P47) aangewezen.

Vind een verkooppunt van Antargaz-gasflessen