Overslaan en naar de inhoud gaan
De onzichtbare gastank

Onze ondergrondse gastank, de Nautila

Voordelen

  • Alle voordelen van gas en tegelijkertijd blijven genieten van je tuin
  • Propaangas biedt je exact hetzelfde comfort als aardgas
  • Met de Nautila kies je voor comfort en veiligheid

Eigenschappen

Onzichtbaar

De Nautila wordt ondergronds geplaatst, enkel het deksel van de bezoekkamer blijft zichtbaar boven de grond. Zo kunnen onze techniekers nog steeds gemakkelijk de gastank vullen en onderhouden en wordt het mooie zicht op je tuin niet verstoord. Met de Invisia-aansluiting is zelfs de kast met tweedetrapsontspanner aan de gevel niet meer nodig. Vraag ernaar bij onze energieadviseur.


Aangepast aan jouw behoeften

Er bestaan meerdere formaten van de Nautila, bespreek met onze energieadviseur welk formaat het beste past bij jouw noden.


Veilig

Een gastank is zeer veilig: de tank wordt regelmatig gecontroleerd en is gecertificeerd voordat hij in gebruik wordt genomen. Daarnaast plaatsen we bij de installatie speciale anoden die ervoor zorgen dat de tank niet kan roesten.


Een flexibele brandstof met toekomst

Propaan produceert minder schadelijke uitstoot dan de meeste andere conventionele fossiele brandstoffen, daarnaast is het bruikbaar voor meerdere toepassingen in huis tegelijk. Als je in de toekomst toch de kans krijgt over te schakelen op aardgas, hoef je amper iets aan je binneninstallatie te vervangen. En als laatste, propaan kan eenvoudig gecombineerd worden met vernieuwbare energiebronnen.


Nautila
Gasnetwerk
Ervaar het comfort van gas dankzij ons innovatieve propaangasnetwerk
Meer info

Hoe verloopt de plaatsing van een gastank?

Evolutie van de propaangasprijzen
Klik hier