Overslaan en naar de inhoud gaan
Geniet elke dag van het comfort van gas

Dankzij het innovatieve propaangasnetwerk van Antargaz!

Voordelen

  • Alle comfort van aardgas zonder aansluiting op het aardgasnetwerk ...
  • Afzonderlijke tellers voor elke gebruiker
  • Automatisch bijvullen via telemetrie

Eigenschappen

Een innovatieve oplossing

Huizen die niet op het aardgasnet zijn aangesloten, kunnen desalniettemin genieten van alle voordelen van gas met een propaangasnet. Antargaz heeft ook geschikte gastanks voor grote projecten onder of boven de grond. Antargaz biedt voor elk project een oplossing op maat van jouw energiebehoeften. In verschillende appartementen kunnen bewoners op een comfortabele en veilige manier met gas verwarmen en koken. Bovendien merken gebruikers geen verschil in een aardgasaansluiting en hebben ze nog steeds toegang tot een schone, betrouwbare energiebron.


Afzonderlijke tellers voor elke consument

Elke poort ontvangt een afzonderlijke meter die is aangesloten op een centrale tank. Elke consument ontvangt een afzonderlijke factuur van Antargaz op basis van zijn eigen verbruik, gemeten aan de hand van de meterstanden. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over prijzen, metingen en kostensplitsing. Antargaz zorgt voor alles!


Uitgebreide ervaring met Antargaz

Antargaz heeft uitgebreide ervaring in het installeren van propaangasnetwerken, onder meer in Frankrijk, Belgi├ź, Nederland en het Groothertogdom Luxemburg. Onze experts begeleiden je bij elke stap en adviseren je bij het vinden van de beste oplossing op basis van jouw doelen. Daarnaast zal Antargaz de installatiewerkzaamheden voor het netwerk uitvoeren en je helpen bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen. We helpen je ook bij de administratieve afhandeling van de installatie.


Automatisch bijvullen

Je hoeft nooit bang zijn dat je zonder gas komt te zitten, of zelf een bestelling plaatsen! Antargaz biedt automatisch bijvullen dankzij het "telemetriesysteem". Met dit systeem leest Antargaz de voorraad in jouw tank en vult deze indien nodig aan.


Gegarandeerde veiligheid

Een propaangasnetwerk geïnstalleerd door Antargaz voldoet aan de strengste veiligheidsnormen. Dit is wat Antargaz jou verzekert: veiligheid dankzij onze jarenlange ervaring in de installatie van propaangasnetten.


Propaangas is een ecologisch verantwoorde oplossing

Vanwege de lage CO2- en NOx-uitstoot van verbranding is gas een waardevol en groener alternatief. Aangezien er geen residuen zijn, verlengt dit de levensduur van de aangesloten apparatuur en vereist minder onderhoud. Om deze reden wordt het onderhoud van een gasketel met onderhoud om de twee jaar tot een minimum beperkt.


Propaangasnetwerk
Meer mogelijkheden van Antargaz
Alle tanks
Gas in tanks
Brief ontvangen van Antargaz met de vraag

Om je meterstand door te geven?

Evolutie van de propaangasprijzen
Klik hier