Overslaan en naar de inhoud gaan
Gasflessenautomaat

Een gasfles inleveren

Andere transacties: 

Kies de transactie ‘Inleveren’ op het startscherm

De taalkeuze kan aangepast worden door te klikken op de gewenste taal.

Een gasfles inleveren kan zolang er een kamer in de automaat vrij is. Als er al te veel gasflessen werden ingeleverd is het mogelijk dat alle kamers bezet zijn. In dat geval is inleveren niet meer mogelijk totdat de ingeleverde flessen worden opgehaald.

- Bij elke transactie die je uitvoert bij een van onze gasflessenautomaten, moet je je e-mailadres opgeven. Zo kunnen wij je het digitaal ticket doorsturen.

- Wanneer je een gasfles van Antargaz inlevert, kom je in aanmerking voor terugbetaling van de waarborg. Maar enkel als je een origineel waarborgkaart of waarborgdocument hebt. Wanneer je transactie bij de gasflessenautomaat afgerond is, krijg je een e-mail met daarin verdere instructies.

- Je krijgt een link die je naar een webformulier stuurt. Dat formulier is je aanvraag tot terugbetaling van de waarborg en dien je dus volledig in te vullen met je persoonlijke gegevens en informatie over je eerste aankoop van de gasfles in kwestie. Hou er rekening mee dat het webformulier slechts één keer verzonden kan worden. Controleer dus zeker al je gegevens zorgvuldig voor je op de verzendknop klikt.

- Na ontvangst van je gegevens zal men contact met jou opnemen voor de verdere afhandeling.

Wanneer de transactie geverifieerd is, zullen wij je het waarborgbedrag binnen 30 dagen overmaken op het door jou doorgegeven bankrekeningnummer.

Enkel gasflessen van het merk Antargaz kunnen in onze gasflessenautomaat ingeleverd worden.

Image

Aanbod bij de gasflessenautomaat

Het mogelijke aanbod gasflessen in onze automaten met meer info vind je in ons aanbodoverzicht.