Overslaan en naar de inhoud gaan
Gasflessenautomaat

Een gasfles omruilen

Andere transacties: 

Kies de transactie ‘Omruilen’ op het startscherm

De taalkeuze kan aangepast worden door te klikken op de gewenste taal. 

Je bent in het bezit van een lege gasfles van Antargaz (gekocht in de Benelux) en je wilt hem graag ruilen voor een volle fles van hetzelfde type.

Een gasfles omruilen kan ook enkel als het type gasfles dat je wilt omruilen nog in voorraad is en zolang er een kamer in de automaat vrij is. Als er al te veel gasflessen werden ingeleverd en alle kamers bezet zijn, dan is omruilen niet mogelijk totdat de reeds ingeleverde flessen worden opgehaald. Als het type gasfles dat je wilt omruilen niet meer in voorraad is, is omruilen dus ook niet mogelijk totdat de voorraad wordt aangevuld.

De lege gasfles laat je achter in de automaat en je krijgt een volle in de plaats. Je betaalt daarbij enkel voor de inhoud van de fles, het gas dus. Het waarborgbewijs dat je nog hebt van je vorige aankoop blijft geldig.

Image

Bewijs/bevestiging van je transactie

We kunnen geen factuur opmaken voor de aangekochte gasfles. Je krijgt na aankoop wel een digitaal ticket dat dient als aankoopbewijs per e-mail opgestuurd. Als je geen e-mailadres opgeeft, kan het digitaal ticket niet automatisch naar jou opgestuurd worden.

Heb je bij je omruiling geen e-mailadres opgegeven en dus geen digitaal ticket ontvangen? Bezorg ons de nodige info en dan kunnen wij het digitale ticket nog opzoeken en doorsturen.

  • klantgegevens met e-mailadres
  • welke transactie er uitgevoerd werd
  • het type gasfles
  • datum en uur van de transactie
  • locatie van de transactie
  • 4 laatste cijfers van de gebruikte kaart

 

Aanbod bij de gasflessenautomaat

Het mogelijke aanbod gasflessen in onze automaten met meer info vind je in ons aanbodoverzicht.

Prijzen

De actuele prijzen kun je vinden in de prijslijst.  

Bij omruiling: je betaalt enkel voor het gas.

Image