Overslaan en naar de inhoud gaan
Gasflessenautomaat

Een gasfles kopen

Andere transacties: 

Kies de transactie ‘Kopen’ op het startscherm

De taalkeuze kan aangepast worden door te klikken op de gewenste taal. 

Een gasfles kopen kan zolang de gasfles die je wenst in voorraad is. De automaat zal aangeven welke flessen uitverkocht zijn. Is jouw gewenste gasfles niet meer in voorraad? Dan kun je nog voor een andere gasfles kiezen of later nog eens terugkomen. De voorraad wordt regelmatig aangevuld.

Koop je voor het eerst een gasfles van Antargaz? Net zoals wanneer je voor het eerst een gasfles haalt bij een klassiek verkooppunt, betaal je naast de prijs van het gas ook een waarborg voor de gasfles. Antargaz blijft eigenaar van haar gasflessen. Dus jij koopt enkel het gas en leent de gasfles en geeft daarvoor een waarborgsom aan Antargaz.

Om later je waarborgsom terug te kunnen krijgen, moet je het digitaal ticket dat je per e-mail opgestuurd werd goed bewaren. Dat vervangt de klassieke waarborgkaart die je bij een gasflessenverkooppunt met de fles meekrijgt. Ontdek alles over ons waarborgsysteem.

Image

Bewijs/bevestiging van je transactie

We kunnen geen factuur opmaken voor de aangekochte gasfles. Je krijgt na aankoop wel een digitaal ticket dat dient als aankoopbewijs, maar ook als waarborgbewijs per e-mail opgestuurd. Als je geen e-mailadres opgeeft, kan het digitaal ticket niet automatisch naar jou opgestuurd worden.

Heb je bij je aankoop geen e-mailadres opgegeven en dus geen digitaal ticket ontvangen? Bezorg ons de nodige info en dan kunnen wij het digitale ticket nog opzoeken en doorsturen.

- klantgegevens met e-mailadres

- welke transactie er uitgevoerd werd

- het type gasfles

- datum en uur van de transactie

- locatie van de transactie

- 4 laatste cijfers van de gebruikte kaart

 

Aanbod bij de gasflessenautomaat

Het mogelijke aanbod gasflessen in onze automaten met meer info vind je in ons aanbodoverzicht.

Prijzen

De actuele prijzen kun je vinden in de prijslijst.  

Bij omruiling: je betaalt enkel voor het gas.

Image