Overslaan en naar de inhoud gaan

Veelgestelde vragen

Go back
Gas in flessen

Hoe krijg ik mijn waarborg terug wanneer ik een gasfles inlever bij de gasflessenautomaat?

Wanneer je een gasfles van Antargaz inlevert, kom je in aanmerking voor terugbetaling van de waarborg. Dat is bij het inleveren van een gasfles bij de automaat niet anders. Let wel, je krijgt je waarborg enkel terug wanneer je een origineel waarborgkaart of waarborgdocument hebt.

Je kunt het kaartje of document niet direct bij de automaat achterlaten. Wanneer je transactie bij de gasflessenautomaat afgerond is, krijg je een e-mail met daarin verdere instructies.

Je krijgt een link die je naar een webformulier stuurt. Dat formulier is je aanvraag tot terugbetaling van de waarborg en dien je dus volledig in te vullen met je persoonlijke gegevens en informatie over je eerste aankoop van de gasfles in kwestie. Hou er rekening mee dat het webformulier slechts één keer verzonden kan worden. Controleer dus zeker al je gegevens zorgvuldig voor je op de verzendknop klikt.

Na ontvangst van je gegevens zal men contact met jou opnemen voor de verdere afhandeling. Stuur je waarborgkaart of -document nog niet op vooraleer die laatste stap voltooid is. 

Wanneer de transactie geverifieerd is, zullen wij je het waarborgbedrag binnen 30 dagen overmaken op het door jou doorgegeven bankrekeningnummer.